Oli mukavaa palata "hyvin menneistä" kisoista treeneihin!! Treenit menivät mahtavasti.
Treenattiin kontakteja itsenäisesti ja rataa ohjatusti. Kontakti treeneis oli mahtavasti vauhtia ja Siiri otti hyvin kontaktit haltuun puomil ja keinul sekä eikseen A:lla. Oli kiva huomata, et vaik ei oltu treenattu pitkään aikaan keinua liitettynä hyppyyn, en nähny lentävää cockeria!! Ratatreenin tein maksimi medi korkeuksilla, koska kisois tulla ärsyttäviä rimapudotuksia. Nyt Siiri otti selvästi enemmän vauhtia hyppyihin. Huomasi kuitenkin, kuinka pienestä on kiinni...hiljensin vahingossa vauhtia, rima putosi. Mutta siis ohjaustreeni meni loistavasti, eikä tullu ollenkaan putkesta pois kääntymisiä...mitä tuli kisois.
Kepit oli jätetty väliin tällä kertaa.
Ja aivan mahtavaa oli huomata, kun oli välillä vähän luppoaikaa, niin treenasin esteen taakse jättöä ja sanoin Siirille "paikka" ja tyttö istua kökötti koko sen ajan, kun kiertelin nostelemassa rimoja ja tekemässä muuta kaikkea. Onkohan tokoilulla vai jollain muulla ollut asiaa, kun tyttö jättänyt varastamisen muille????

Mutta ihana laji tämä agility!!

Ensi viikonloppuna Siiri ja sisko Myy matkaavat mökille isän ja Marjatan kanssa. Toivottavasti energiaa olisi vähemmän. Niin, ja siskoni hankki Myyn pennun ja käytiin eilen katselemassa "Nyytiä" (se on tyttö!!) ja kukaan neljästä koirasta ei pitänyt Nyytistä. Voi, Nyyti parkaa!!!