Oli kiva päästä treenaamaan tauon jälkeen. Omat fiilikset eivät olleet kylläkään korkealla, kun Siirille tauot ovat tuottaneet tuplasti energiaa!!
Treenattiin ohjaustreeniä, johon oli liitettynä kepit. Avokulmissa Siiri haki keppien sisäänmenon ja jatkoi matkaa, mikä oli mahtavaa huomata. "Väärältä puolelta" mennessä joutui hieman avittamaan, mutta sanalla "kierrä" Siiri haki sisäänmenon. Muuten treeni meni loistavasti. Oma "häsläyskin" tuntuu katoavan ja tuloksetkin ovat sitäluokkaa. Oli kiva kuulla kouluttajalta, että on mennyt eteenpäin...erityisesti ohjaaja.
Keinua treenasin yhdistettynä puomiin ja olen nyt vahvasti sitämieltä, että en ala Siirille opettaa enää suoraan kontaktille menemistä, koska Siiri painuu aikavauhdilla melkein kontaktille ja olen tähän tyytyväinen.
Saa nähdä miten kaikki opit onnistuu ensi viikonloppuna HAU:n kisois. Kisataan numeroilla: 78 kisas 1. (numerot 43-81) ja kisas 2. numerolla 371 (numerot 341-382). Koiria ihan uskomattoman paljon.

Lauantaina matkaan Tallinnaan englanninsettereiden erikoisnäyttelyyn. Urakka tiedossa. Handlaajilla käsiä ja jalkoja paketissa, joten mulla ja siskollani Minnalla taitaa olla aika vauhtia & meinikiä!!!
Tuloksia laitan sitten näyttelyn (ja kisojen) jälkeen. Tai sitten www.nattaset.com