Hienosti meni....vaikkakin nollia olisi ollut tarjolla.

Matkattiin perjantaina Siirin kanssa bussilla Turkuun Lauran & J-P:n (sekä koirien Minnin, Rommin ja Roopen) hoiviin. Otettiin kovin leveästi bussimatka. Kuunneltiin ipodia ja nukuttiin!! Turkuun päästyä mentiin Lauran ja Roopen kanssa lenkille. Laura yllättyi Siirin vauhdikkuudesta; Siiri pysyi hyvin kk saksanseisoja Roopen rinnalla. Illasta koodailtiin (kuinkas muutekaan) ja mietittiin tulevaa koiraa mulle.
Yön nukuin Siiri tyynyllä ja howavart Minni "jalkatukena"...paremmin ei tyttö voikaan nukkua!!
ATT:n (agility team turku) hallilla oltiin klo 9. Ensimmäinen startti alko 9.20 ja startattiin puolessa välissä. Pidin Siiriä viimeiseen asti autossa ja energiaa oli huomattavsti vähemmän. Rata oli kiva. Helpohko. Tehtiin 15vp:ttä. Siiri päätti olla lentävä cockeri puomilla ja keinulla. Yks rimapudotus...hiljensin vauhtia...taas. Aika oli -7s. Siis nopeasti mentiin, vaikka kepeillä otinkin Siirin kunnolla haltuun. Oltiin sijalla 9/17. Olin todella tyytyväinen täydelliseen keppisuoritukseen.
Toka startti alko 11.30. Rata oli melko sama...samoinkuin virheetkin. 5:en puomin alastulost ja 5:en keinun alastulost!! Nolla olis siis ollu niin hyvin tyrkyllä!! Aika oli -11s...siis aivan mahtavaa vauhtia mentiin. Lopullinen tulos oli 6/11. Kepit meni taas loistavasti.
Kotimatka bussilla meni nukkuen...ja Siirin piereskellessä :) Taisi olla kanssa matkustajilla hauskaa!!

Loppuunveto: Lauralle ja J-P:lle mahtavat kiitokset!! Kisoista: kepit loistivat!!
Oli hienoa.