Parhaat: Nattaset englanninsetterit.
Matkattiin lauantaina Tallinnaan setteri näyttelyyn Ekcerö Linellä yhdessä äidin, Minnan, Tomin, Jaanan, Katjan, Tuulan, Kiian, Tommin sekä koirien Annun, Spicen, Nekun, Venlan, Bissen, Lillin, Iineksen, Lupun ja Aadan kanssa (viimeinen gordoninsetteri, muut englanninsettereitä). Urakkaa oli, koska Jaana oli murtanut kädeen eikä voinut sen takia esittää koiria...siis vaihtoehtoina oli Minna ja minä. Tulosta saatiin:esitin Lupun junioriluokan 4:ksi, Nekun käyttöluokan ensimmäiseksi, Spicen valioluokan 3:ksi, Bissen Bis1 veteraaniksi, Nattaset kasvattajaryhmän Bis1:ksi, Bissen jälkeläisryhmän Bis 1:ksi ja Aadan pn-2:ksi. Kiitos kaikille mukanaolijoille, oli hieno päivä!!
Pohjat: 2 hyllyä samana päivän.
Sunnuntaina matkasin Purinalle Hau:n kisoihin. Tehtiin Siirin kanssa urakka, kaksi starttia, joista kummastakin siis hyl. Radat ns. vaikeita nopeille koirillle ja hitaille ohjaajille. Tyhmistä virheistä hyllyt: kontaktit paukkui puomilla. Siis treeniä lisää. Keppien sisäänmenossa ongelmaa, mikä täysin oma tyhmä virheeni - ohjasin koiran väärin ja unohdin mainita sanan kepit, jolloin Siiri katsoi tyhmänä, että "tästäkö mennään" ja pysähtyi, jolloin astuin Siirin tassun päälle...idiootti ohjaaja (ja omistaja)!! Huomasi, että älytöntä lähteä kisoihin, jos pitää olla pidempää ja ilman autoa; Siirillä toivoton määrä energiaa, kun näki osan mineistä ja medeistä. Onneksi äiti suostui tulemaan autolla toisen startin ajaksi ja Siiri sai olla autossa. Energiaa oli vähemmän, mutta ohjaajalta idiootti virheitä.
Loppupeleis jäi kuitenkin hyvä mieli. Tehtiin ns. hyvät radat, mutta parantamisen varaa oli reilusti. No, saatinhan me jotain "palkinnoksi": omistjalle/ohjaajalle revähtänyt nilkka ja jämähtänyt takareisi, joten treenit jää maanantailta väliin.

"Aina ei voi voittaa, ei edes joka kerta"

Uusi urakka ensi la, jolloin ATT:n kisoihin....kaksi starttia. Taas.