Ihan mahtava tunne!!!
Meni niin hyvin (poskiontelontulehduksesta  huolimatta) !!!  :)

Väyrysen Taru oli laatinut alkuun "yksinkertaisen" radan, joka meni loistavasti!! Meillä ei ollut ongelmia kivuta puomille putken sijasta, vaan Siiri painui suoraan putkelle. Kännöksessä tuli hieman ylimääräisiä metrejä Siirille, mutta niistäkin ajanmittaan päästään. Pitää vain kehitellä joku hyvä tekniikka. Ollaan treenattu käännöksiä yhdellä hypyllä, mutta se ei näytä tuottavan tulosta johtuen vissii liian hitaasta vauhdista.
Toinen rata oli hieman vaativampi. Rataan tutustumisessa muut treenasivat valssia hypyn ja keinun väliin....meillä ne valssit ei toimi (oma huono liikkumiseni yhdistettynä Siirin vauhtiin) vaan kokeilin takaleikkausta. Tuotti tulosta!! Siirille ei tuottanut vaikeutta. Tarukin ihmetteli Siirin irtoamista.
Treeneissä unohdin täysin palkata Siiriä kontakteilla ja Taru ehdottikin alustaa. Saa nähdä otanko käyttöön. taidetaan tarvita enemmän "kokemusta" ja "harhautusesteitä" kontaktien lähettyville. Siispä lisää treeniä.

Agryn treenit joudun jättämään (valitettavasti) torstaina väliin muuton takia.
Meistä tulee Siirin kanssa Punavuorilaisia...vai onkohan se jo Ullanlinnaa?? No, muutetaan Siirin kanssa vuorimiehenkadulle. Käytiin viimeviikolla tutustumassa paikkoihin. Siirillä meni nenä jatkuvasti maata pitkin. Totesimme, että aussin sijasta joudumme varmaankin hankkimaan mäyräkoiran, kun muita koiria emme ollenkaan tavanneet. Mikä ihme niitä vaivaa??
Sain eilen viestiä Gerry Nolenilta (kennel Dancing Skies) ja hän kertoi, että taitaa olla huonossa hapessa nuo pennut. Nartulla oli laskettu aika muutama päivä sitten ja mitään ei kuulu. Heillä kun on "lähin" ultra 3 tunnin matkan päässä!! Mutta toivotaan parasta. Saataisiin Siirille seuraksi "Iiris", "Tytti" tai "Iines"

Mutta siihen asti...
"Juoskaa lujaa"