Sateen ja muutenkin huonon olotilan takia jätin Agryn treenit väliin. Inhotti ajatus sateen keskellä seisomisesta, joten tehtiin Siirin kanssa treenien sijasta muunlaista "treeniä".
Matkattiin ensiksi mummin luo (herkuttelemaan :) ). Siiri on loistava tyyppi muistamaan mummin asunnon. Päästin koiran irti Saga-talon hissillä ja löydän sen mummin oven edestä...yleensä kylläkin mummi on ehtinyt koiran päästää jo sisään. No, mummi tarjoili Siirille herkkuja....mukamas niin laihassa kunnossa ;)
Mummilta matkattiin sitten shoppailemaan (podin huonoa omatuntoa, kun en mennyt treeneihin). Kierrettiin aleksin kaupat. Siiri ihastui aleksin H&M:n alusvaateosastoon!! Siellä, kun on kokolattiamatot, johon oli hyvä pyyhkiä nenää!! Mukava näky!! Aleksilta matkattiin Stockalle, jossa myyjät muistivat Siirin nimen ja antoivat Siirille "erikoistehtävän"...olla esimasitelija uusille nameille, mitä Stocka oli tilannut!! Taisi stocka ottaa tuotteet myyntiin, kun niin hyvin maistuivat.

Olen ehdottamasti sitämieltä, et koira on mainio shoppailu ystävä!! Kaikkialle saa otta koiran mukaan, paitsi tietysti kauppoihin joissa myydään elintarvikkeita. Monille myyjille korian tulo vaatekauppaan on vielä päivän paras asia!!

Mutta näin meillä. Nyt, kun olen lopettanut tupakanpoltonkin niin jaksamme treenata 100% koko piiitkän kevään!!! Heheheheh ;)

Ensi kertaan....