Muutettiin viimeviikon torstaina (16.3) Helsingin Ullanlinnaan Vuorimiehenkadulle Siirin ja marsujen kanssa. Alue oli entuudestaan tuttu, koska ollaan usein Siirin kanssa kierrelty Eiraa/Kaivopuistoa/Ullanlinnaa ollessamme "shoppailemassa". Siiri on ollut intona uudesta asuinalueesta!! Alue on täynnä uusia ja ihania hajuja. Täällä asuu yllättävän paljon koiria. On mäyräkoiria (niitä tuntuu olevan jokaisella ja jokakulmassa!!) ja ihmeellisen paljon isoja koiria, kuten dobermanneja ja saksanpaimenkoiria. Tämä on siitäkin ihmeellinen asuinalue, että täällä on yllättävän paljon koirapuistoja ja meni puistoon klo 7, 15 tai 03, niin puistossa on aina joku!! Kolmosen ratikka ja Fredrikinkatu ovat tulleet tutuiksi.

Huomenna tehdään aamulenkki Seurasaareen. Mukavaa kierrellä muuallakin, kuin Pasilan, Vallilan ja Kumpulan (asuimme aiemmin Pasilassa) alueella. Ainut ongelma on, että olen kortiton (siis autokortiton), joten täytyy hieman soveltaa menoja. Onneksi bussilla ja ratikalla pääsee!! Kuvia laitan Siirin elämästä Ullanlinnan alueella, kunhan vain saan "yleiset" säädöt paikoilleen!!!  

Torstain Agryn treenit oli valitettavasti peruutettu, mutta kenttä olisi ollut vapaa, mutta eihä meillä ole viellä avainta kyseiselle kentälle. Avainta ja uusia, ihmeellisiä seikkailuja uudella asuinalueella odotellessa!!