Wäinö saapui Suomeen 29.4. klo 16.30. Alunperin koiran /koirien piti saapua jo edellisenä yönä klo 4.10, mutta Finnairn koneesta oli ruumasta lämmitys hajonnut ja Finnair ei taannu koirien selviytymisestä. Kentällä koiria odotellessa ehti jo paniikki iskeä, koska koiria ei alkanut kuulua. Klo 17.45 odotus palkittiin ja näin ensimmäistä kertaa uuden perheenjäsenen. Lentoboxissa odotti pelokas ja paniikinvallassa ollut belgianpaimenkoiran sekoitus.15 min. houkuttelin koiraa ulos häkistä, mutta uloskin tullessa koira oli niin paniikissa, että jouduin kantaa koiran autoon.

Siirin Wäinö tapasi ulkona äitini luona Pihlajamäessä. Siihen asti koira oli ollut pelokas, mutta muutos tapahtui nopeasti. Wäinöstä ilmaantui leikkisä ja iloinen veijari, joka leikki kaikella mikä hiemankin liikkuu, kuten myös marsut. Sisäsiistiksi Wäinö on jo melko hyvin oppinut. Hätäpissa, kesken leikkien vain saattaa yllättää, mutta sekin tulee paperille.

Ulkoilut ovat Wäinölle uusia ja hieman jännittäviä. Ulkona jännittää varsinkin tien ylitykset ja lokit. Elävää ravintoa ilmassa!! Mutta kyllä tästä herrasta vielä loistava Ullanlinnalainen saadaan...ja varjo-valio tokoon!!!

559796.jpg  559825.jpg 

Wäinö (oik) ja Sofia lentoboxissaan                     Siiri ja Wäinö kotona