Pidettiin Nanin, Myyn ja Siirin (sekä Wäinön) kanssa omat treenit. Yrityksen avajaiset ovat siis huomenna ja tekemistä riittää ihan tarpeeksi, joten Agryn treenit jäivät väliin.
Tehtiin Nanin kanssa 4 eripistettä. Eniten "hinkattiin" (tai mitä nyt siinä kuumuudessa jaksoi) Siirin kanssa A-,putkitreeniä. Laitoin putken A:n alle ja treenattiin sisäänmenoja. Onnistui paremmin mitä olin ennalta ajatellut. Alkuun Siiri painui A:lle, mutta kun palkkaa ei kuulunut alkoi selvästi enemmän katsomaan käteni liikettä. Lisäksi treenailin puomia, jossa oli "hämäyksenä" alastulon vieressä kaksi hyppyä. Tähän siis ns. tyssäsi viime stadi gamesin kolmas startti. Yritän myös saada puomiin lisävauhtia. Monesti kuitenkin puomin vauhti ratkaisee. Siiri alkaa jopa juoksemaan vauhdikkaasti!! "Kierrä" käskyä vahvistin hypyillä. Keppejä tein namikipolla Nanin avustuksella.
Wäinö sai myös "omanosuuden" agilitystä. W pääsi tekemään putkea sekä keppejä. Putkestä innostui niinpaljon, että menasi jäädä jumiin, kun hyppi tasajalkaa putken sisällä!!
Nanille kiitokset taas mukavista treeneistä.

Inssini ei menyt läpi v-mäisen opettajan johdosta (ei tykännyt koirista, joten,vaikka en tehnyt mitään pahaa oli sitämieltä, että hylätty tulee!!), että vielä on epäselvää Agidorun yksilökisojen startit. Viim. ilmoittautuminen on vasta 18.6., joten aikaa munata vielä inssit on!! Noh, toivottavasti ensi kerralla menee läpi.

Huomenna siis avajaiset. Kuvia laitan, kunhan saan, mutta siihenasti Lemmikkipalvelu PetIt