Perjantain treenit sujuivat normaaliin tahtiin. Yael rakensi meille hyvän radan, jossa mukana 6 hypyn sisältävä hyppyosuus ja voi, kuinka se tuottikin meille hankaluuksia. Itse hätäilen ja Siiri hätäilee siinä mukana sitten tietysti myös. Muutaman kokeilun jälkeen alkoi kuitenkin sujumaan. Lisää treeniä, niin kyllä se siitä!! Rataan lisättiin myös pöytä pussin tilalle (tuuli uhkasi viedä koko pussin). Me ei olla treenattu aikoihin pöytää, joten tietysti meni plörinäksi, mutta Siiri pysyi vaaditun 5sek. siinä.

Treenien jälkeen matkattiin Rajasaareen Espanjan Koirien tapaamiseen. Asperoneksen tarhalta oli tullut myös Sonia vierailemaan. Wäinö käyttäytyi mallikkaasti (kuten aina) ja molemmat uivat sydämensä kyllyydestä. Rajasaaressa oli myös Freya sekä yhdistyksen Mia, joten tuttuja löytyi ja kuulumisia vaihdeltiin. Ulkoilun jälkeen oli molemmilla tiedossa kylpy!!

Puolenyön aikaan tuli suru-uutinen Katilta (Siirin kasvattaja sekä oma lähisukulainen). Yksi Katin neljästä koirasta, Muska oli nukkunut ikuiseen uneen. Sydäntäsärki, koska Muskan olen Katin koirista tuntenut pisimpään. Ikäni ollessa n.9-vuotta pienempi, kiersin kaverinin kanssa gerbiilinäyttelyitä ja Katilla oli koirat (Muska ja Joy) mukana. En tuntenut Katia silloin ollenkaan, mutta olin innoissaan cockereista. Aina me Sallan kanssa istuttiin tuomarinpöydän vieressä ja rapsutimme koiria. Siihenaikaan kotonani oli myös cockereita. 

Muskalle rauhallista matkaa. Vie terveisiä Samille, Emmalle, Ticolle, Foxille sekä marsuille Ellille, Lindalle ja Oskarille.