Juhannusta vietettiin Tammelan mökillä, Forssan kupeessa Nanin, Karin, Katin, Juhan ja Kassun sekä koirien Myyn, Joyn, Saanan, Unnan sekä tietysti Siirin ja Wäinön kanssa.

 685846.jpg685847.jpg

Nani ja Kari kaappasivat mut perjantai aamust suoraan töistä ja Tammelas oltiin puolenpäivän aikoihin huristellessamme maisemareittejä pitkin heheheh!!! Saunottin, syötiin (ja paljon!!), uitiin, pelattiin mölkkyy ja urbaani petanqueta!! Wäinö yllätti rauhallisella olemuksellaan. Epäilin alkuun vapaanapitoa, mutta Wäinö päätti pysytellä piha-alueella koko juhannuksen. Edes metsälenkki Nanin, Katin ja koirien kanssa ei muuttanut "kojootin-dingon-belggarin-whippetin" sukulaisen mieltä!! Siirin kanssa Wäinö kilpaili dummyn hakemisesta jävestä ja yllättikin kauniilla uintitekniikalla!! Usein kävikin, että Wäinö ehti ensimmäisenä dummyn luo Siirin etumatkasta huolimatta. Sekös Siiriä harmitti. Illalla kumpikin koira sammui yläkerran sänkyyn. 

 685842.jpg 685845.jpg

Sunnuntai-illast käytiin tekemässä cockereille verijäljet ja maanantai aamust käytiin ajamas. Siiri yllätti todella rauhallisella ja tarkalla jäljestyksellä. Otti ilmavainut vain "kadottaessaan" jäljen. Makaukset otti tarkasti. Osuuden jäljestämisestä saivat myös Myy sekä Saana. Joukon pienin, Unna, sai kokea laahausjäljen ihanuuden.

Kotiin oli kiva päästä (...varsinkin suihkuun) kivasta seurasta ja juhannuksesta huolimatta päästä. Ihmettelen aina kuitenkin mökkireissun jälkeen, miksen kuitenkaan viihdy mökillä enempää??