Nanin lähdettyä leireilemään ja Karin "kadottua" jonnekin saapui Myy-Ykä-Ykkönen Ullanlinnaan. Siiriä Myyn tulo ei nyt niin hirveästi kiinnostanut, mutta Wäinöstä vieraat ovat aina tervetulleita. 

  710257.jpg 710263.jpg 

Myy pääsi nukkumaan viereeni silläseurauksella, että nukkui yönsä todella hyvin ja klo 6 (!!!) aamulla hyppi vieressäni "huutaen" "aurinko paista, leikitään, aurinko paistaa...."!!! Siiriäkös Myyn iloisuus häiritsi ja Myy sai kuulla kunniansa, kuinka talossa nukutaan torkkuun asti!! Aamulenkki sijoittui Tähtitorninmäelle ja meno oli melko "hitaanpuolesta" johtuen Myyn nenästä, jonka ansiosta tassut pysähtyivät jokaisen ruohotupsun eteen!! Myy sai taas "murhaavia" katseita Siiriltä ;) Lenkin jälkeen oli aika matkata junalla Pitäjänmäkeen Pet It:iin. Myy suoriutui kunniakkaasti junasta. Tienylitykset ovat vain hieman hankalia, kun Myy ei nyt hirveen kovaa kiirettä pidä!!!

 710260.jpg 710254.jpg

Työpäivän Myy suoriutui mallikkaasti ja palkkioksi koko porukka pääsi uimaan Kaivopuiston rantaan. Ja kaikilla jokaisella nelijalkaisella ja kaksijalkaisellakin (hieman) oli mukavaa!! Porukka oli väsynyt kotiinpäästyä ja uni maistui jokaiselle!!