Isot ja mahtavat onnittelut mun parhaalle siskolle (koska se on ainut) ja parhaalle kaverille Sallalle!! Minna 30v. ja Salla 23v...peräs tullaan!!

Meidän lomaillessa Tammelassa Minna ja Nattaset-koirat uurastivat Ahvenanmaalla, Eckerön maisemissa. Alunperin mun ja koirienhan piti kans matkata, kunnes unohdin ilmoittautua Eckerön startteihin. Noh, shit happens!!
Annu kipitteli avoimenluokan toiseksi ERI:llä ja Spice juoksi valioluokan voittoon. PN-kisassa tytöt nousivat sijoille 5. ja 2. Spicen voittaessa isosiskonsa ja saaden vara-Cacibin. Nekku pisti itsensä Vsp:ksi, Happyn ottaessa loppujenlopuksi koko seiska ryhmä haltuun ollen RYP-1 (ja näinollen myös Rop). Hapy kylläkin kiiruhti laivaan, jtoen Bis-kehä jäi valloittamatta. :(
Nyyti pisti itsensälikoon ensimmäistä kertaa jun-luokassa ollen EH3. Jutalle kiitos siskoni auttamisesta, kun itse jäin kotiin.

Tänää treenataan (viime perjantain treenien juoruilukin jäi pois) Siirin kanssa agilityä ja sunnuntaina kokeillaan onneamme BAT:n kisoissa Purinalla. Kaikenhuippu....medi2:et alkavat klo 18.20!!! Voi, siis hyvälä omallatunnolla lähteä lauantaina baariin ja parantaa itsensä darrasta sunnuntai aamust!!
Mutta nyt kauppa auki ja töihin....!! Ehdittiin jo koirien kanssa vetästä tunnin aamun jatkounet....on tää rankkaa olla yksityisyrittäjä!! Hahahahha!!