Vietettiin koirien kanssa antoisa viikonloppu Hämeessä mökillämme. Mielummin olisin ehkä matkannut Uudenkaupungin mökillemme, mutta bensarahat riittivät vain lähemmäksi!! Hahaha!!

 926185.jpg926174.jpg

Aiemmin mua kuumotti pimeys, mutta pelko ei kasvanut niin suureksi, että olisi himaan pitänyt lähteä. Uskalsin jopa kydä pimeäntullen saunassa!! Eniten kuumotti menomatkalla hirvet (joihin en onneksi osunut..ei niitä kyllä näkynytkään. Uskalsivat pysyä piilossa) ja mökin pihapiirissä pyörivät karhut. Karhuja kyllä KUKAAN ei ole koskaan nähnyt, mutta itse olen sitä mieltä, että niitä varmasti on!! Heheh :)
 
 926180.jpg926182.jpg
Wäinö vahtimassa "niitä karhuja"                 Siiri pehmentämässä karpaloita

Saunassa kävin ja sain houkuteltua jopa Wäinön mukaan. Wäinöllä vain oli "hieman" ennakkoluuloja lauteille kiipeämisessä, joten meni hieman yli 20min ennenkuin hra. Rimppakinttu kipusi ylälauteille ja haisteli uuden saunan tuoksuja. Lopputulos kylläkin oli, että lauteilla kuorsasi kaksi karvaista ötökkää ja yksi karvaton (huom) oli muuten vain horroksessa.
 
 926190.jpg926191.jpg

Lauantai - illast, bongasin pakkasest purkin verta ja varastosta löytyi sienikin...näin hyvin varaudun aina jäljelle menoon. Noh, ei auttanut, kuin kaapata pyykkinarulta säälittävät pyykkipojat ja hakea naapurista lisaa. Tein kummallekin koiralle jäljen. Siirin jälki oli hieman yli 300m ja Wäinöllä n. 100m. Siirin jäljestä tuli huomattavasti pidempi, sillä kesken jäljen ilmestyi iso suo, joka oli "pakko" kiertää. Sukat olisi kastuneet....hehhee.
Noh, sunnuntai aamust, kävin koirien kans jäljel. Siiril oli pasmat sekaisin. Epäilin myöhemmin Katin kanssa jonkun ötökän tai ihmisen käyneen jäljen kohdalla, koska Siiri ns. eksyi kokoajan. Kylläkin makaukset ja kaadot otti. Mutta, voih...Wäinö!! Wäinö jäljesti hieman yli 30min...teki niin pirun tarkkaa työtä ja epäili jatkuvasti mörön hyökkäävän nurkan takaa....lisäksi jännityksessään paukutteli koko jäljen ajan!!
 
 926177.jpg926178.jpg

Mutta...meillä kolmella oli huitsin hauskaa. Ensi kerralla Pyhämaalle!!