Villit ja muutenkin oudot ajatukseni jatkuvat.... Nyt kylläkään ei ole niin hirveän villi, mutta mietteitä herättävä....Siirin kastroiminen.

Juoksuja ei kuulu ja olen ilmoittautunut ensi sunnuntain agi- ja hyppyradalle Purinalle (Hau:n ja ATD:n syysskabat) ja juoksun alkaminen kuumottaa. Lisäksi olen aikeissa ilmoittaa Siiri neljään starttiin Eckeröön. P**** juttu, mikäli juoksu alkaa, sillä oma matkani on jo maksettu!! Nii....Siirin kastroiminen helpottaisi ajatuksen kulkua...ja pelkoa rahojen "menettämisestä". Suurin pelko kuitenkin on, että Riisistä tulisi laiska ja apaattinen. Eli, jos kastroisin, voisi vauhti kadota...ja valio haaveet. I need help!!

No, joo...eipä taida Wäinöstä tulla (samantien) tokovaliota. Tämän päivän ulkoilu todisti meidän kahden olevan todella hukassa!! Ei mitään kontaktia. Paikka kylläkään ei olult maanmainio...Viikin kävelytie. HAH!! Pitäisiköhän ensimmäiseksi ottaa järkikäteen!??!! Voi, mua. Mä niin tunnen itseni huonoksi....hahahaah!!
Sunnuntai toi muutenkin ihan uusia ulottuvuuksia Wäinölle (kohdat 1 ja 2). Kärsin krapulasta ("yllätävää"), joten nukuin lähelle klo 13., kävin saunassa (kohta numero 1.) koirat mukana. Kumpikin kuorsasi saunan lauteiden lämmössä. Teki hyvää, varsinkin Siirin lihaksille. Noh, muutenkin kun myrskyä pukkasi ulkona me vain....nukuttiin (kohta numero 2). Wäinölle tämä jälkimmäinen oli jotain ihan uutta. Aukaisi silmät tasaisin väliajoin ja totesi "samassa paikassa ovat" ja laittoi silmät kiinni!! Pasmat ihan sekaisin Wäinöllä. Normaalistihan me juoksisimme ympäriämpäri ilman minkäänlaisia taukoja!!

Mutta nyt olemme virkeitä alkavaa työviikkoon...ainakin melkein!! Muutama lepopäivä olisi hyvä tälle porukalle!! :)