Tehtiin Siirin kans tänään kaks starttia Lemmikkimessujen yhteydessä järjestettissä kisoissa. Tuomari Anne Savioja. Molemmat radat agility.
Koska kisat Myyrmäki hallissa, rata tehty Pedigree mattojen päälle. Itse en liukunut, mutta Siiri liukui senkin edestä!! Ekalta radalt kaksi ohitusliukua....eli kaksi kieltoa. Olisi pitänyt tajuta etukäteen. Ensiksi liukui hypyn ohi (putkelta 90asteen kulma hypyllä, jonka ohi Siiri liukui) ja toinen liukuminen kepeille. Ei siis saanut hidastettua vauhtia tarpeeksi ennen keppejä. Hitto!! Ihanneaika oli 42 (monikaan ei sitä alittanut) ja meidän ajaksi jäi -0,47.
Toinen rata huomattavasti hankalampi (...ja täysin samanlainen mitä tehtiin viimeksi Mian treeneissä). Jouduin tekemäään monta (sormet ei riittänyt laskemaan) valssia ja välistävetoa!! ...noh, ei nyt niitä niiiin paljoa ollut, mutta kuitenkin ;) Jostain kummansyystä Siiri kaatoi (en kylläkään nähnyt, vain kolahti) pituuden viimeisen palikan, josta ikävä vitonen. Muuten rata hyvä...paitsi, et oma liikkuvuuteni oli toisinaan hieman jäljessä, joten tuli muutama "läheltä piti - onneksi Siiri pelasti" -tilanne. Noh....yksi nolla koko luokassa ja me tehtiin ainoina vitonen ja jäi vielä ajastakin alle, joten oltiin TOISIA!! juhuu!! Hyvä me!! Anne vielä palkintojen jaossa manitsi, että "ei teillä kaukana ole nolla"!! Lämmitti mieltä.

Hyvä fiilis ja ens su HSKH:n kisat Ojangos.