Oli mukavaa palata viikon treenitauon jälkeen Laamasen pariin, varsinkin kun Mia ymmärtää murheeni eli rataantutustumisen ongelman.
Mia teki viisi eri pistettä (2 valssi/ohjaustreeniä, sarjahyppy treeni, puomi treenin ja A treenin), joista "pääohjaustreeniin" jokainen näytti alkuun, miten radan tekisi. Omassani ei ollut kauheasti parannettavaa, mikä oli hyvä. Itse radan tekeminen Siirin kanssa tuotti hieman hankaluuksia, mutta Mia kertoi olevansa ylpeä kuitenkin meistä, koska emme ole liiemmin sitten tehneet valsseja. Hieman kyllä alkaa epäilyttämään, kun Helena sanoi piirinmestaruuskisoissa, ettei Siiri 100% katsoisi liikettäni. Uskon sen silloin, mutta musta itsestäni tuntuu, että Siirillä tuppaa olemaan päiviä, jolloin katsoo ja jolloin ei. Treeneissä katsoi. Varsinkin huomasi välistävedoissa ja vastakkaisen käden käytössä.
En oikein tiedä, että johtuuko kaikki siitä, että olen aina harjoitellut ns. jättäen kaiken puolitiehen; ottanut vähän kaikkea, muttei mitään täydellisesti. Vai mistä? Noh...homma alkoi sujumaan, kun aloin ymmärtämään. Asiaa olisi kyllä huomattavasti helpottanut videokameran käyttö.

Muut pisteet. Alan nyt tosissaan ottaa juoksukontakteja. Eilen toimi jopa A:lla. Eriasia on, että toimiiko kisoissa. Annoin käskyn "alas". Käytin samaa myös puomilla. Tein lisäksi "uhkiksia", juoksin puomin alastulokontaktin ohi...ja kappas: Siiri otti kontaktit todella nätisti!!
Toinen ohjaustreeni meni hyvin. Itselläni oli vain valssit hieman myöhässä...yllättäen!!
Sarjahyppyä en ehtinyt ottaa. Oli niin paljon tekemistä, hehe!!
Mutta jäi todella hyvä mieli treeneistä. Mia taitaa kouluttaa seuraavan kerran vasta kahden viikon kuluttua.

Mirjan treenit jää pois Lemmikkimessujen, joten startataan huomenne kahdessa startissa.