Käytiin hakemassa Siirin kanssa tänään Anne Saviojan hyppäriltä ja agilityltä tulokset. Taitaa alkaa olemaan myös Annen radoille jonkinlainen karmanlaki noista tuloksista. Saatiin siis samat, kuin Lemmikkimessuillta.
Hyppäriltä 10 (kielto putkelle, riman pudotus) ja agilityltä vitonen (kielto muurille). Radat ihan uskomattoman helppja...tai ainakaan niissä ei tuntunut olevan vaikeutta...mä en vain osannut ohjata. Rimat 40cm:ssä ja pelotti hieman, että lenteleekö ne, kun ollaan hypitty 20sentin korkeuksilla. Putken kielto tuli omasta hiljaisuudesta -> annoin käskyn, mutta olinkin sitten hiljaa ("älykästä"). Vitonen vissii rimasta tuli oman vauhdin hidastumisesta. Aika oli alle ihanneajan, joten ihan ok. Lopputuloksis oltiin viidensiä. Fatalle ja Juulialle onnea toisesta nollasta.
Agiloty rata oli ehkä hieman vaativampi, muttei mikään mahdottomuus. Meidän rata kaatui jo neljänteen esteeseen, muuriin. En tiedä mitä kävi, hypyltä oli suora yhteys muurille, mutta Siiri paineli muurin ohi!! Muuten olin todella tyytyväinen. Koira irtosi TODELLA hyvin ja oli sikahyvin kontaktissa. Kaarrokset olivat pieniä ja vauhti meni alle ihanneajan. Lopputulosta en tiedä.
Loppupeleissä olin ihan tyytyvöinen, vaikkei huippusuorituksiin päästy.
Seuraavat kisat menevätkin varmaan joulukuun puolelle.