Omalta osalta Stadi Gamesit alkoivat jo perjantaina, kun kävin Mirjan kanssa ostelemassa buffettiin syötävää. Ostettavaa oli ja ihmettelinkin ostettavien määrää!! Treenit jäivät siis väliin ostosreissun takia.

Lauantai alkoi Pihlajanmäestä äitini luota, Wäinö jäi nukkumaan, kun me Siirin kanssa startattiin aamulla kohti Laakson kenttää. Eka startti meillä alkoi klo 10.10 ja Nani & Myy saapuivat meitä kannustamaan!! Tuomarina oli agiradalla belgialainen Michel Liekens. Rata ihan loistava!! Muutama mutka, muuten suoraa, joten passasi meille. Siiri nappasi kontaktit hyvin ja etsi keppien sisäänmenon loistavasti!! Tuloksena radalta -15(ja jotain) sekä nollan!! Siis meidän ENSIMMÄISEN nollan!! Sijoituimme toisiksi. Toinen startti oli hieman myöhemmin hyppärillä. Tuomarina Anne Savioja. Meillä meni melko plörinäksi...siis omalta osalta. Valsseissa onnistuin menemään täysin esteen eteen, mutta kaikesta omasta sähellyksestäni huolimatta teimme TAAS nollaradan ja alle ihanneajankin!! Taisimme olla sijalla 5. Ettei päivä paremmin olisi päättynyt olimme Vuoden Tulokas kisan toisia!!! Ilta venyi buffetissa pitkäksi ja kotiin pääsimme Siirin kanssa lähtemään n.klo19.30.

Sunnuntai alkoi aurinkoisena. Melkopitkälti koko päivän vietimme buffetissa, sillä ensimmäinen startti oli klo 19. Minna, Tomi sekä koirat tulivat tälläkertaa meitä kannustamaan. Ritva Herrala oli jättänyt tulematta, joten Mia Laamanen teki meille agilityradan, josta vetäisimme hyllyn. Tyhmänä jäin seisomaan puomin kontaktin kohdalle, näytin kädellä suunnan ja Siiri luki kädestäni väärän esteen. Se siis siitä. Hyppäri oli Annen tekosia. Loistava rata toiseksi viimeiseen esteeseen asti, joka oli putki. Siirille tuli hetkellinen "mielentilahäiriö". sillä meni putkeen, mutta kääntyi takaisin ja siis tuloksena kielto (5). Alle ihanneajan meni kuitenkin. Ilman kieltoa olisimme ollet toisia.

Viikonloppu päätyi Wäinön saapumiseen Laakson kentälle. Poika oli itkenyt ensimmäisen yön meikää :( . Ja tänään oli Wäinön ensimmäinen beach-päivä. Loikoilimme koko porukka Kaivipuiston kallioilla. Wäinö keksi hyvän keinon viilentää itseään....tunge puolipäätä meren aaltoihin. Ja jos Wäinön ohjeita kuuntelee, kannattaa tehdä varmuuden vuoksi n.20 kertaa peräkkäin!!