Hirveän positiiviseksi ei meidän kuulumisia voi kutsua. Wäinö sairastaa leishmania tautia, joka on hoidossa. Käytiin kesäkuun puolella testeissä ja Mian/Helenan toiveissa oli, että ilmoittaisin tulokset Espanjan eläinlääkärille. Mialta tuli vastausta, että nostaisin Wäinön lääkityksen kahteen tablettiin päivässä. Tein niin alkuviikosta ja nyt Wäinö alkanut oksentelemaan ja ripuloimaan lähipäivinä. Wäinö syö kylläkin ruohoa ulkoa, mutta oksentelu lisääntynyt ja tulee ripulin yhteydessä.
Pieneläinklinikalta en saanut apua. Ilmoitettiin tylysti, että heillä ei ole resursseja hoitaa!! Odottelenkin soittoa HauMausta, jossa ajanvarauksen virkailija lupasi ottaa selvää ja ilmoittaa.
Herttaista ollut, että Wäinö herättänyt hätäänsä steppaamalla ympäritaloa ja tsekkaamaallla, että nukunko. Kaikenhuippu kuitenkin oli, että Siiriä ei yöulkoilut kiinnosta, vaan jatkaa uniaan, kun olemme Wäinön kanssa lähteneet ulos yöllä!! Ulkoilujen jälkeen Wäinö saanut nukuttua, mutta valittanut hiljaa vieressäni. Toivottavasti mitään vakavaa ei kuitenkaan ole tiedossa. Alan kiintymään Wäinöön niin paljon, etten haluaisi luopua koirasta!! :( 

Wäinö voi muuten kyllä hyvin. Syö ja on pirteä. Eilen oli kunnon uimasessiot Carusellin rannassa. Wäinökin uskaltautui hakemaan keppejä uimalla!! Illan koirat viettivät isän ja Marjatan kanssa ollessani leffassa äidin seurana katsomassa Ocean's 13. Koirat hain laivaterassilta Pohjoisrannasta. Siiri oli koko terassin ajan meinannut hypätä veteen!! Illasta istuttiin koirien kanssa sohvalla maistellen isän ostamia vadelmia ja mustikoita.

Päivitän huomenna blogia ilmoitellen Wäinön tilasta ja illan agilitytreeneistä, mikäli saan avaimen kentälle.