Perjantain ja lauantain treenit ohitse.
Perjantaina tehtiin rataa, jossa kepit, puomi, hypypjä, putki ja välistävetoja. Oma liikkuminen muuten hyvää, mutta putkella hidastelin (jostain kumman syystä). Tästä johtui, että Siiri alkoi pyörimään esteen jälkeen. Noh, omalla liikkeelläni sain Siirin ohjattua seuraavalle esteelle. Ihmettelin vain, että vaikka Siiri irtoamiseltaan hyvä, nin miksi se ei ota seuraavaa estettä automaattisesti. Nytkin putkelta suora yhteys hypylle. Noh. Tämä jää arvoitukseksi. Kepit haki hyvin ja puomin alastulokontakti LOISTAVA!! Mirjakin kehui!!
Treenien jälkeen pyysin neuvoja A:n alastulokontaktille. Mirja neuvoi jäämään koiran taake A:lla.

Lauantaina treenattiin ohjausta lyhyellä radalla. Suora putki (taas) ja tälläkertaa oma liikkeeni hyvää. Muutenkin oli melko hyvää oma suoritukseni.
Itsenäisenä A ja puomi. Nyt pääsi siis kokeilemaan Mirjan neuvoja. Toimi TODELLA hyvin!! Meillä siis on toivoa. Puomin kontaktit meni taas hyvin. Lisäksi jotain "sylikäännöksiä", jotka toimi meillä. Ollaan joskus (todella kauan aikaa sitten) treenattu, joten sinäänsä asia ei ollut uusi. Kylläkin toisella nimityksellä.

Noh, huomenna kisat Purinal. Olisi (taas kerran) nolla jaossa.
Jutalle ja Annulle onnea tämäpäiväsen ja huomisen Lahden KV:n junnuun!! Kyllä te finaaliin pääsette.