Siiri saapui metsurin hommista (kuten äitini Siiriä kuvaili) lauantai-iltana. Viikko oli mennyt hyvin; pikkonut miljoona keppiä, itkenyt (tai siis stripittänyt) aina, kun nähnyt vettä, hyppinyt laiturilta ja syönyt kahden viikon edestö ruokaa!!
Kotiin päästyä pääsi suoraan kylpyyn ja trimmattavaksi. Sunnuntai aamust hain Jutan Pasilan asemalt ja huristeltiin Tuomarinkartanoon, jossa oli 1 ja 2 ryhmän ryhmis, kr pentunäyttely ja siis JH. Siiri ja Jutta urakoivat itsensä kolmanniksi Carina Kitin (tunnettu Finnsky-skyenterriereistä) arvostellessa. Kontakti koiraan oli Jutalla kuulemma loistavaa. Tuomarinkartanost matkasin kaverin luo Espooseen. Lenkkeiltiin metsäs ja käytiin uimas. Siiri sekos taas täysin. Sain "matkamuistoksi" Espoost kaksi erittäin likaista (ja pahanhajuista) koiraa!!

Sunnuntaina lenkkeiltiin vielä illast koirien kans 1h juoksulenkki. Yllättävän hyvin oma kunto kesti, vaikka sauhuttelun puolelle meni viikonloppu.
Hauskaa työviikkoa kaikille!!

Sen verran pitää vielä onnitella sunnuntaina näyttelyissä olleissa; Evaa ja Jazzy cockeria (Great Escape Swing...) Rop ja ryp-4 pennun tittelista sekä Tiinaa ja Ricoa (Vidjoel's Mister-X), jotka pesivät koko pentunäyttelyn ollen alkuun rop, sitten ryp ja loppujen lopuksi vielä BIS-1 PENTU!! Onnea Evalle ja Tinalle hienoista koirista!!