Myy sai kokea tänään jokaisen tytön unelman...shoppailun Stockamannilla!! Ainut ongelma meillä vain oli, että olemme Siirin kanssa vinguttaneet liikaa Visaa, joten shoppailu jäi ikkunaostoksiin. Wäinö on päässyt usein "stockalle", mutta Myylle taisi olla ehkä ensimmäinen kerta (ei kertonut). Myy otti shoppailun samallalailla, kuin siskonsa...veti lattialle itsenä makuuasentoon!! Kyllä tyttö tavat tuntee...vaaterekkien alle nukkumaan!! Taisi Svea:n ja Fred Perryn suunnittelijat olla innoissaan!! Kotiin käveltiin espaa ja etelärantaa pitkin. Koirat pääsivät useiden turistien ikuistamisiksi!!

Olen muuten ihan unohtanut kertoa...uhmattiin Nanin "sääntöjä" pitämällä Myytä vapaana. Taitaa "känkkä" olla hieman vieraanvarainen, sillä käyttäytynyt erittäin mallikkaasti hoidonajan ja ollut vapaana Kaivopuistossa (villihanhetkin jättänyt rauhaan)!!!

Taru soitti myös Agirodusta....Annika ohjasi Siiriä...kymppi tuli (vitonen kepeiltä ja vitonen hypylt). Brita oli ihastunut Siirin, ettÄ pyysi saada lainaan!! Hyvä Siiri!! Pisteet kotiin!!