Voi sitä väenpaljoutta!! Treeneissä minä ja Yael!! Kesäloma vieneet muut!! Onneksi, sillä saatiin tehdä todella hyvää treeniä Siirin ja Wäinön kanssa. Ensi perjantainahan astumme laivaan ja suuntaamme Viroon.

Mirja teki täydellisen radan takaleikkauksilla. Yhteensä taisi olla 4-7takaleikkausta!!! Ihanaa. Puhuttiin Mirjan kanssa valsseista ja miksi tehdä niitä, jos ei ole tarvis?? Noh, radalla oli muutama kohta, jota hieman epäilin, kuten putki oli A:n alla ja kahden ensimmäisen hypyn jälkeen putki oli n.6 metrin päässä, joten oma ohjaus/askeleet piti olla täydellisiä!! Meillä meni loistavasti. Otin välillä myös Wäinön kanssa hyppyjä, pussia, A:ta ja puomia ja sekös Siiriä harmitti, että neiti juoksi radan n.6 kertaa 25asteen kuumuudessa, eikä uupumisesta ollut tietoakaan. Motivaatio vain katosi viimeisellä radalla, koska nameina oli ProPacin metwursti patukoita ja niiden haju oli mahtava. Wäinölle oli heittänyt nameja maahan, joten arvata saattaa missä Siirin nenä oli!!

Mirja ihmetteli´tyhmyyttäni, mikäli en ala treenaa Wäinön kanssa agilityä, kuulemma alkaa olemaan luonnonlahjakkuus ja nyt Wäinön kanssa jäädäänkin treenaamaan "sunnuntai-harrastelijoihin" Siirin treenien jälkeen. Otetaan muutama hyppy agi-toko tekniikalla. Wäinön innokkuus myös yllätti. Ennen Wäinön vuoroa annoin mahdollisuuden "tutustua" rataan vapaana ja paikallaolo harjoituksissa jaksoin istua pitkäänkin, vaikka houkutus kontille oli suuri!!

Ihan nappiin treenit eivät menneet....omaa tyhmyyttäni. Muutamalla radalla puomin ja A:n kontaktit paukkui!! Paska