Cockerspanieleiden ensimmäinen agilityleiri omalta osaltani on ohitse. Hauskaa oli ja mielellään olisi voinut olla koko viikonlopun.

Matkattin perjantaina Nanin, Myyn ja Riisi-Piirin kanssa Virroille. Nania kuumottin menomatka, koska olin kuskina. Hengissä selvittin "hieman" ylinopeudesta huolimatta. Myöhästyttiin leiriavauksesta, joten treenit alkoivat samantien Virroille päästyä. Treenaamassa oli Johanna Nybergh (agility tuomari sekä 3 cockerin ja yhden tollerin omistaja). Ehdittiin 1 1/2 tunnissa tekemään kaksi rataa. Johannalta sai todella hyviä neuvoja. Huomasi Siirin hakevan keppien sisäänmenon todella hyvin, minkätakia oma liikkeeni pienenee. Voin siis olla muualla, kuin keppien sisäänmenon kohdalla. Loistavaa!!
Toisena treeninä oli koirien motivointi, vetäjänä entinen kouluttajani Helena Tiainen (2 cockeria ja bortsu pentu Laamaselta). Helena painotti lelun tärkeyttä ja Siiri hyppi innoissaan nähdessään Helenan lelukassin. Palloja, köysiä, solmuja!!! Illasta juteltiin Nanin kanssa (yllätys, yllätys) koirista. Omat mielipiteemme ovat aika erilaisia, mutta niihin on kaikilla oikeus....muuten olisi aika tylsää!!
Yöunet jäivät hieman lyhyiksi yömyöhään juttelun takia.
Aamulla aamupalalle ja kisoihin. Toimin ratahenkilönä mölliluokkien ajan. Tuomari Leena Rantamäki-Lahtinen, joka teki mukavia, mutta haastavia ratoja, niin mölleille, kuin kilpailevillekin. Siirillä vissii juoksu alkaa olemaan ajankohtainen, koska agiradalla pasmat IHAN sekaisin. Suosiolla "tyydyin" hyllyyn. Jälkeenpäin videota katslessani, kylläkin ennen hyllyä (minkä siis tein tarkoituksella) oli 10. Noh, ei voi mitään. Hyppyradalta 10. A:n alastulo kontakti paukkui ja keppien sisäänmenossa vitonen. Kepit ihmetteli, sillä meni koko sunnuntain keppejä treenatessa kakkosvälistä(???). Mistälie johtunut.
Noh, Helena ja Roope sekä Brita ja Lili veivät voitot.
Kotiin matkattiin alkuperäisen kokoonpanon yhditettyna Suskiin ja Minjaan.

Kiitokset Minnalle auton lainaamisesta ja autolle, että pysyi ehjänä. Kiitokset myös matkaseuralaisille.
Ensi vuonna uudelleen ja koko viikonlopuksi.