Oltiin Siirin kans viimeisessä Agry Cupissa....tuloksetta!! Toivoin meiltä kummaltakin ns. näytön paikkaa, tulevia kisoja ajatellen, mutta jotenkin taas ( :( ) kaikki meni päin h******ä!!!
Tuomarina toimi Agryn Pj, Riitta Nikkola (kisaa aussi Möykyn kanssa). Riitta teki kivan radan. Alussa  hyppy ja pituus, jonka jälkeen kepit. Putki oli asetettu puomin alle ja A:lta oli 90asteinen käännös toiselle putkelle, siis muutama kompa.
Alku oli hyvä, Siiri haki keppien sisäänmenon, vaikka kepit oli ns. väärinpäin, mutta siihen se hauskuus sitten jäi. Oma ohjaaminen ihan hanurist. Välistävedot unohtu täysin, joista kielto (sain kyllä ohjattua oikein), puomin alastulokontakti paukkui ja jostain vielä yksi vitonen tuli. Aika kyllä meni alle kolmosten ihanneajan, joka oli 39s. Meillä aika oli 37 ja risat, että kaikesta sähellyksestä huolimatta lujaa mentiin...taas.

Virheet kaatuivat itseeni. Rataa suunnitellessani (eli siis tutustumisessa) teen asiat IHAN ERILAILLA, kuin itse startissa. En tiedä, että luotanko itseeni enemmän silloin, joten "kaikki unohtuu" startissa. Nytkin otin tutustumisessa välistävedot kunnolla, mutta pasmat ihan sekaisin kuitenkin!! Mietin, että juoksenko radat liian hitaasti tutustumisessa, joten startissa vauhtia enemmän ja ajatuksien kulku hitaampaa?? Ei voi tietää.
Kuulun muutenkin siihen joukkoon, joka ei rataan tutustu hirveän kauaa. Se yleensä johtuu siitä, että haluan juosta radan läpi ja jos alkuun menen kävellen, ahtautta on myöhemmin ihan liikaa. Vielä ei ole käynyt niin, että olisin unohtanut radan, joten kaipa tämä nykyinen keino on ihan hyvä.

Tänään jatkuu omaltaosaltani cockereiden alkeiskurssi. Joudun ottamaan koirat mukaan. Ylihuomenna sitten Virroille cockereiden agi-leirille ja rotumestaruuskisoihin.

Yksi (ja tärkeä) asia on ihan unohtunut kertoa....muutto. Muutetaan koirien kanssa ensiviikolla äidin luokse Pihlajanmäkeen. Muutetaan muutamaksi vuodeksi rahaa säästämään ja sitten saan hankitaan oma mummonmökki ja lisää koiria. Wäinö on ollut hieman ihmeissään tavaroiden keräämisestä ja pakkaamisesta. Siiri tottunut jo....viides kerta todensanoo (Käpylä, Paloheinä, Espoo, Pasila, Ullanlinna!!)