Ei paremmin olisi voinut mennä!! Mahtava fiilis!!
Ainut masentava asia on, kun kysytään "kisaattekon todellakin ykkösis"  :( No, joo...olen kyllä osaksi tottunut siihen. Valssit, takaleikkaukset, takaakierrot, kontaktit....kaikki ihan loistavaa!! Jihuu!!

Mietin eilen myös uuden tavoitteen...ennenkuin Siiri täyttää 5, ollaan valioita!! Ei ole mahdotonta...pitää vaan uskoa!! Ehkä kaikki onkin tähän mennessä kaatunut siihen, et oma usko ollut matalalla, kuten Kirkkiksellä. Jo Ritva Herralan näkeminen tietää huonoa. Siitä todistaa se, että Stadi Gamesis Ritvan piti alunperin ottaa hyppäri, jolloin mieleni murskahti, kunnes....Anne Savioja astui kehiin. Tuloksena (kylläkin) vitonen. Meillä Siirin kanssa homma ei kaadu kuitenkaan yliaikaan tai esteisiin, vaan itseeni. Eli....ei ehkä mahdoton ajatus.
Mahdoton olis, kun samalla kerralla mietin, että ennekuin Wäinö täyttää 3, olisi Espanjan Erikoinen tokovalio!! Toivotonta....!! HAH!! Tässä hommassa kuitenkin käy niin, että Wäiski rymistelee itsensä valioksi Siirin hyppiessä kontaktien yli!! HAhahahhahaha!! Lauantai huumoria ;)

No, joo...aina saa haaveilla. Pitihän Foxistakin tulla Suomen voitokkain cockeri ja maailmanvoittaja ja lähes 30 maan erivalio ja.... Miten kävi (?)....rikkinäinen nenä, huuli, polvi....ja 5cm liian paljon säkäkorkeutta!!

Mutta treenit meni hyvin ja tästä on hyvä jatkaa. Mirja kylläkin irrottaa kädet meistä treenaajista talveksi, mutta toivotaan parasta, et saadaan hyvä koutsi talveks AST:n hallille!! Loistavaa meininkiä ;)