Kouluttajien treenivuoro meni itsenäiseksi treenaukseksi. Tehtiin radalle erilaisia hyppy-, putki- ja kontaktihässäköitä, joita sitten jokainen otti omatoimisesti. Sen verran pyysin Helenalt hjleppia, että otti Siirin kanssa "malliksi" valsseja. Helena oli sitämieltä, että Siiri ei seuraa hirveästi kropan liikkeitä. En osaa sanoa, kun en itse asiaa "hirveästi" ajattele. Otin aikapaljon kontakteja sekä keppejä erikulmista. Omasta mielestäni treenit olivat olivat onnistuneet. Mikäli tänään sataa, jätän Agryn treenit väliin ja suosin huomista.

Nyt pitäisi ottaa IHAN OIKEASTI ittestä, niskasta kiinni tokoilun vuoksi. Olen alkanut pähkäilemään (tai mitä pienet aivoni tuottavat), että johtuuko tämä ei-toko-motivoituminen siitä, että ei ole ketään potkimassa ns. perseelle, kun treenejä tms., joka pakottais viikottain (tai päivittäin) tekemään asian eteen jotain?
Serkkuni sanoi, että voisin tulla hänen toko ryhmään...siis Nina, kennel No-How. Ninalla olisi ammattitaitoa, mutta mun pitäis kiiruhtaa Nurmijärven suuntaan sunnuntai päivisin.
Jos ottais viim. uudenvuoden lupaukseksi, että alkaisi tokoilemaan...ihan oikeesti!!