Elokuun aloitus!!

Siirin ollessa maailman huonoimmassa karvassa (....kiitos omistajan, joka teki koiralleen kesäturkin), äiti lähti Ahvenanmaalle ja nappasi Siirin mukaan. Mukaan lähtivät toki myös sukulaiseni mukanaan omat kolme cockeria. Luppakorvia siis riittää matkalla!!
Ikävä sinäänsä, sillä olin luvannut Jutalle koiran (siis Siirin) sunnuntaina pidettävään pentunäyttelyn jh:n. Ei auttanut, kuin alkaa koiraa etsimään!! Hankalaa, kun samaanaikaan on Auralla myös Kr-näyttely. Onneksi ystäväni Elisa lupasi lainata cairninpentuaan. Jutta siis pääsee ns. tulikokeeseen...no, ei...Rudi osaa käyttäytyä ja junnuja on kaksi!!
Siirin siis matkattua meren toiselle puolelle, saadaan Wäinön kanssa viettää laatuaikaa. Alotimme sen Succesissa!! Succes, siis on Korkeavuodenkadulla, 50-vuotta sijainnut legendaarinen kahvila, josta saa maailman parhaa ja isoimmat (ja ehkä halvimmat) korvapuustit. Noh, kerran sitä vaan eletään, mutta Wäinön mahalle vastaleivottu pulla teki ikävää!! Hyvä, kun edellisestä taudista toipunut, niin eiköhän se "äiti syötä jo lisää!!". Virheistä oppineeena, Wäinölle riittää herkutteluun jatkossa koiran keksit ja Succesin pullat menevät omaan suuhuni jatkossa!!

Olen miettinyt hartaasti, kuinka nyt Siirin ollessa muualla alkaa Wäinön tokoilut ja mahdollisesti agilityt, mikäli sen kontin avaimen saisin!!
Ai, nii joo...cockereiden alkeiskurssi (...tai nykyään jo jatko) jatkui ja kuten arvata saattaa muistini petti taas!! Ei siis mitään hajua, että saattaisin olla kouluttamassa!! Älykästä!! Onneksi ensi viikolla alkava Agry Cup on senverran aikaisin, että ehdin kouluttamaan!!

Eipä tässä varmaan kummempaa....
Uutena sivuna: Agility tulokset!! Siellä (toistaiseksi vain viralliset) kaikki agilitytulokset!!